ngbs

Az NGBS az ország egyik legdinamikusabban fejlődő felület fűtés-hűtés tervezésével, gyártásával és kivitelezésével foglakozó vállalata. 2013-ben alakultunk és váltunk azóta a piac egyik legmeghatározóbb szereplőjévé.

Új beruházás esetében kiemelt jelentőséggel bír a gazdaságos, ugyanakkor komfortos fűtő-hűtő rendszer kiválasztása, meglévő épületeknél pedig az elavult műszaki megoldások kiváltása. Nem az a kérdés, hogy szükséges-e a korszerűsítés, hanem az, hogy mi az optimális megoldás, és hogyan valósítható meg mihamarabb. Az uniós előírások, irányelvek és a Nemzeti Energiahatékonysági Cselekvési Terv szigorúan szabályozzák a jövőbeli és meglévő épületek energiaracionalizálását. Jelentős energiamegtakarítás csak komoly hozzáadott szakmai tudással, pontos méretezéssel és magas színvonalú, innovatív termékek használatával érhető el.

A fenti kihívások kezelésére hoztuk létre a New Generation Building Solutions Hungary Kft-t. Az általunk kínált megoldások nem egyszerűen egy terméket vagy szolgáltatást jelentenek. Az NGBS Hungary Kft. fő tevékenységi köre a fenntartható és alacsony energiafogyasztású, modern épületgépészeti megoldások köré összpon­tosul. Legfőbb irányvonalunk az alacsony hőmér­sékletű felületi hűtő-fűtő rendszerek, azaz a padló, fal vagy mennyezet méretezése, tervezése és forgal­mazása. Rendszerszemléletű megközelítésben vizsgál­juk a fenntarthatóságot, az energiamegtakarí­tást és a beruházás megtérülési idejét annak érdekében, hogy a legjobb ár érték arányú megoldást tudjuk javasolni. Rendszereink teljes egészében megfelelnek a Green Building (LEED, BREEAM,DGNB) minősítéseknek. Együttműködő partnereink segítségével magas színvonalú, teljeskörű szolgáltatást nyújtunk a tervezéstől kezdve a kivitelezésen át az üzemel­tetésig. Komoly szakmai tekintélyünket az elmúlt 10 évben megvalósult projektek sikereinek, valamint neves építész- és gépész szakemberek támogatásának köszönhetjük.