üzleti megoldások

Üzleti megoldások

A magasabb műszaki elvárások mind az építészek, mind a gépésztervezők szemszögéből komoly kihívást jelentenek. A gazdaságos működtetés közös érdek. A fejlesztők és tulajdonosok szempontjából a jól kiadható és értékálló épület gyorsan megtérülő beruházást eredményez, bérlő szempontjából pedig a kedvező energiaköltségek mellett a produktív munkakörnyezet további számszerűsíthető előnyöket jelent.

Az NGBS egy olyan innovatív felületi hűtő-fűtő rendszert tervez, gyárt és forgalmaz, ami tökéletesen illeszkedik a fenntarthatóságot szem előtt tartó beruházásokhoz.

Tervezéskor a gazdaságosság és komfort mellett kiemelt figyelmet fordítunk a rendszer rugalmas­ságára, bérirodák esetében pedig az irodatér változ­tathatóságára. Megoldásaink az egyik legjobb alternatíváját jelenthetik a hagyományos radiátor - fan-coil rendszereknek mind az új, mind a felújítandó épületek esetében.

Minden NGBS rendszer a hatályos európai uniós előírásoknak megfelelően készül.

Az egyszerű hőszükséglet, hőterhelés és hőteljesítmény meghatá­rozása mellett figyelembe vesszük a szigorú komfort­érzeti előírásokat is, így megoldásaink megfelelnek az „A” komfortérzetű tér előírásainak. Rendszereink nagymértékben támogatják az olyan „Green Building” minősítési rendszereket, mint a LEED, BREEAM vagy a DGNB.

A komfort előírások alapján történő gondos méretezés, az alacsony hőmérsékletű felületi fűtő-hűtő rendszerek esetében önmagában akár 25%-os fogyasztás csökkenést jelenthetnek. Nem hagyható számításon kívül az sem, hogy nem igényelnek rendszeres felülvizsgálatot, tisztítást vagy szűrőcserét, így hosszú távon a karbantartás szempontjából is jelentős előnnyel bírnak.

Az NGBS Hungary Kft. a hatályos törvényeknek megfelelő garanciát és szavatosságot vállal termékeire.