NGBS

Az NGBS az ország egyik legdinamikusabban fejlődő felület fűtés-hűtés tervezésével, gyártásával és kivitelezésével foglakozó vállalata. 2013-ben alakultunk és váltunk azóta a piac egyik legmeghatározóbb szereplőjévé.

tovább
lakossági megoldások

Lakossági megoldások

A folyamatosan dráguló energiaárak miatt egyre égetőbb kérdés a lakások, házak energiafogyasztása, az alacsonyabb villany-és gázszámlák elérése. Ez nem azt jelenti, hogy sötét és hideg helyiségekben kell élnünk.

tovább
üzleti megoldások

Üzleti megoldások

Az irodaházakra vonatkozó, szigorodó, európai uniós irányelvek és a kiélezett irodapiaci verseny miatt megnőtt az igény a fenntarthatóbb, hatékonyabb és egészségesebb munkakörnyezet építésére, kialakítására.

tovább
Smart Home

iCON Smart Home

iCON Smart Home rendszer olyan vezetékes megoldást kínál tárasházi és családi házas környezetre, ami a kiemelkedő stabilitása, gondozás mentessége mellett olyan innovatív szolgáltatás csomaggal rendelkezik ami egyedülálló a hazai piacon.

tovább
iCON automatika

iCON automatika

Egy igazán energiatudatos és fenntartható épületgépészeti rendszer megvalósíthatatlan professzionális automatizálás, szabályozás nélkül.

tovább
Az NGBS Hungary eddig
0
 m2
felületet épített be és üzemeltet.

Termékek

Egy igazán energiatudatos és fenntartható épületgépészeti rendszer megvalósíthatatlan professzionális automatizálás, szabályozás nélkül.
A magas műszaki minőségű termosztátok kiemelkedő komfortot és jelentős energiamegtakarítást képesek elérni, megfizethető áron.

Árlista Ajánlatkérés email-ben

Nyitva tartás

hétfő-péntek: 8:00 - 16:00

Cím:

NGBS Hungary Kft.
1222 Budapest, Gyár utca 15.

Központi iroda

Ajánlatkérés, megrendelés, információ

info(kukac)ngbsh.hu

Hibabejelentés

service@ngbsh.hu

ESZA infoblokk
ngbs logo

Minden jog fenntartva © NGBS Hungary Kft. Az NGBS Hungary weboldalain található szövegek, képek, grafikák, zenék, animációk és videók, valamint ezek elrendezése szerzői jogvédelem és más vonatkozó törvények védelme alatt áll. Ezen weboldalak tartalmát tilos kereskedelmi céllal másolni, terjeszteni, megváltoztatni illetve harmadik személynek továbbadni. Egyes NGBS weboldalak olyan képeket is tartalmaznak, amelyek harmadik személy tulajdonát képezik. A változtatás jogát fenntartjuk.
Cégjegyzék szám: Cg.01-09-997741 ▪ Adószám: 24249443-2-43